Snackwagen ingehuurd voor ons bedrijfsfeest

Snackwagen

SnackwagenIk heb afgelopen maand een snackwagen van Snackmobiel ingehuurd voor ons bedrijfsfeest en dit was een enorm succes! Ik denk dat deze mobiele frietkraam een leuk en smakelijk idee is voor talloze bedrijven. Het is echt een uniek concept en de warme snacks zijn heerlijk en worden vers bereid. Ook is het in vergelijking met andere vormen van catering heel betaalbaar. Echt een aanrader dus!

De snackwagen heeft verschillende menu’s

Ik kan deze vorm van catering aanraden aan ieder bedrijf, groot of klein. Dankzij de ruime mogelijkheden in menu’s is er voor ieder budget namelijk een passende oplossing. Zelf heb ik gekozen voor 1 frietje en een bijbehorende snack per persoon. Dit menu kun je kiezen wanneer het gaat om een klein gezelschap van maximaal 110 personen. Maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een uitgebreid menu. Je werknemers kunnen dan onbeperkt genieten van alle snacks! Denk bijvoorbeeld aan frikandellen, bamischijven, gehaktstaven, kipnuggets, braadworst en nog véél meer. Uiteraard zijn alle sauzen hierbij inbegrepen. Ook zit bij sommige menu’s een lekkere soep inbegrepen. Een groot voordeel vind ik dat je een vaste prijs per persoon betaalt. Je weet dus van te voren precies hoeveel de frietkraam je gaat kosten. Dit is wel erg handig wanneer je een bepaald budget hebt voor je bedrijfsfeest!

SnackwagenUniek concept

De snackwagen is mij heel erg goed bevallen en ik zag iedereen zichtbaar genieten van alle snacks. Ik kreeg na afloop ook veel complimenten over de organisatie.

Het inhuren van snackwagens is enorm populair op allerlei feesten en evenementen en dat is niet voor niets. Het is een uniek concept, het eten wordt vers bereid en het is ook nog eens heel betaalbaar. Wel is het zaak om tijdig te reserveren bij Snackmobiel. Zo weet je zeker dat de frietwagen beschikbaar is op de door jou gewenste datum.