Speelkaarten bedrukken

speelkaarten bedrukken

Bij Promobee.nl zijn wij gespecaliseerd in gifts en promowear. Promobee is sinds 2007 namelijk dé leverancier van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Je kan hierbij denken om bij ons je tassen, kleding of schrijfwaren bij ons te laten bedrukken. Maar ook voor wat meer specifieke promowear zoals speelkaarten bedrukken kan je bij ons terecht. 

speelkaarten bedrukken

Laat jouw speelkaarten bedrukken bij ons

Wat is er namelijk gaver dan jouw pakje met speelkaarten te bedrukken en als promotie te gebruiken. Een eigen logo op de speelkaarten of iets anders van de huisstijl. Het is allemaal mogelijk. Wij leveren de speelkaarten in verschillende vormen. Een simpel kartonnen doosje, een kaartspel met grote symbolen, kaartspel van kunststof, een duo speelset of als laatste mogelijkheid hebben wij nog twee speelkaart setjes in een luxe doos.Natuurlijk is alles te bedrukken in eigen huisstijl of logo.

speelkaarten bedrukken

Wat kan je van ons verwachten?

Wij van promobee vinden het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Bij ons staan snelle service en kwaliteit namelijk hoog in het vaandel. Wij leveren binnen 1 minuut een offerte in de mailbox en binnen 60 minuten kan je van ons een digitaal voorbeeld verwachten. Hoe? Dat is simpel. Je upload je logo of afbeelding toe bij je bestelling en ontvangt binnen het uur een digitaal voorbeeld. Wil je liever eerst een gratis en vrijblijvend digitaal voorbeeld ontvangen? Vraag dan een offerte aan. Daarnaast leveren wij met een all-in prijs. Onze prijzen zijn altijd inclusief instelkosten, bedrukkingen en verzendingen. Dus waar wacht je nog op? Laat nu je speelkaarten bedrukken bij ons voor jouw bedrijf met een garantie voor snelle service en kwaliteit.