Stappenplan voor jouw eigen Bureaublad op maat

zit sta bureau kopen

Je bent dus in de markt voor een Bureaublad op maat. Heel leuk idee, maar hoe kom je daar nu aan. Je kan zo’n blad helemaal naar je eigen smaak personaliseren, en dat is ook gelijk het ding. Want door de vele keuzes die je kunt maken, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Welke afmetingen, welk soort materiaal, welke kleur enzovoorts. Het is vooral belangrijk om het hoofd koel te houden. Van de vele keuzes zijn er maar twee écht het belangrijkste, namelijk de afmetingen van het blad en de kleur. Om het je makkelijk te maken, vertel ik hieronder hoe je deze stappen een beetje kunt aanpakken. Zo wordt jouw Bureaublad op maat geen bureaublad op stress.

De basis: meten

Om te beginnen is het belangrijk dat je eerst de goede maten weet die je voor het blad moet gebruiken. Het is natuurlijk zonde als je al dat werk straks voor niks hebt gedaan. De breedte is vaak het meest belangrijk. Het is erg eenvoudig, je hoeft alleen een meetlint te zoeken en meet vervolgens van muur tot muur. Hier volgt nog een tip: neem de afmetingen altijd iets ruimer, hierdoor heb je geen problemen als het bij het zagen toch net niet helemaal lekker gaat en heb je altijd een beetje speling.

De kleur die bij jouw interieur past

Als je de juiste maten hebt kan je vervolgens gaan nadenken over de kleur die je het Bureaublad op maat wilt geven. Dit kan van alles zijn en vaak is er wel een kleur die bij jouw interieur past. Soms kan het ook leuk zijn om een bepaalde print op je bureaublad te laten maken, of misschien een mengeling van kleuren zodat het een soort van tie-dye effect krijgt. Kortom, bedenk het en hoogstwaarschijnlijk kan dat ook. Zo is er altijd een Bureaublad op maat die helemaal bij jouw wensen past.