Tekstbureau in Dordrecht, zeker een aanrader

tekstbureau in Dordrecht

Dankzij het tekstbureau in Dordrecht kunnen wij weer fatsoenlijk adem halen. Voor een tijd terug wilden wij tekstbureau in Dordrechtreclame maken voor onze nieuwe menukaart. Het menu was verandert en daarom wilden wij graag ook een andere kaart hebben. Ons restaurant krijgt bezoek van veel nationaliteiten en daarom wilden wij in meerdere talen de kaart hebben. Ook de reclame die wij in een folder hadden, wilden wij in meerdere talen hebben. Omdat wij niet zo snel een adres wisten waar wij deze klus aan konden geven, hadden wij een advertentie in een krant gezet. Hierop kregen wij veel aanbiedingen, de ene nog interessanter dan de andere. 

Nadat wij een paar personen hadden uitgenodigd om te komen praten over de advertentie die wij hadden geplaatst, is er iemand voor ons aan de slag gegaan.

Gelukkig heeft het tekstbureau in Dordrecht alles kunnen verbeteren

tekstbureau in DordrechtWat waren wij blij toen wij orde menukaart in verschillende talen konden afdrukken. De persoon die wij hiervoor hadden aangenomen had ons zo overtuigd, dat hij dit allemaal wel kon. Ook had hij ons verschillende voorbeelden laten zien, wat hij eerder had gedaan. Dit moest wel goed zitten en daarom hadden wij hem deze opdracht gegeven. Binnen een week was deze al klaar en waren wij zeer tevreden. Maar daar waren wij heel snel van terug gekomen, toen wij Spaanse gasten binnen kregen. In het begin keken zij vrolijk, maar daarna moest ik mijn best doen dat zij bleven zitten. Nu bleek dat de kaart die zij in het Spaans hadden gekregen, veel scheldwoorden en rare teksten bevatten.

Meteen hebben wij alle kaarten uit ons restaurant gehaald en hier een expert bij gehaald. Het tekstbureau in Dordrecht, Stentor heeft ons bijzonder goed geholpen. Zij hebben in perfect Spaans de teksten geschreven en de andere kaarten gecontroleerd. Waren wij hier maar eerder heen gegaan. Dat had veel geld en ergernis kunnen voorkomen.