Voor meetings een vergaderzaal huren

vergaderruimte

vergaderruimte

De beste oplossing

Mijn medewerkers lieten mij weten dat zij de meeting, die wij regelmatig voeren, niet altijd even prettig vinden. Dat kwam niet doordat zij het vervelend vonden het werk bijvoorbeeld te bespreken of de toekomstplannen in kaart te brengen. Maar doordat wij geen prettig vergaderzaal hebben. Ook hebben wij geen vergaderzaal die groot genoeg is om iedereen te laten zitten, wanneer wij de maandelijkse meeting hebben met het hele bedrijf. Mijn idee was een vergaderzaal huren. Online ben ik gaan zoeken naar de mogelijkheden van een vergaderzaal huren en toen ik zag welke opties ik had, wist ik dat dit de beste oplossing zou zijn. Voor mijn medewerkers wil ik dat zij continu geprikkeld worden tot nieuwe ideeën en zich geïnspireerd voelen. Dat ging niet in onze eigen vergaderzalen, dus moest ik het buitenhuis zoeken. Nu wij mooie vergaderzalen kunnen huren die naar wens kunnen worden ingericht, dragen mijn medewerkers veel gemotiveerder bij aan de meetings!

vergaderruimte

Mooie ruimtes

Mijn doel als bedrijf is continu te evolueren, continu nieuwe manier vinden om het werk beter of makkelijker te maken en continu te groeien. Daar heb ik soms wat hulp bij nodig en natuurlijk de input van mijn medewerkers. Dit is daar een perfect voorbeeld van. Mijn medewerkers lieten weten wat hen dwars zat of niet inspireerde en ik ging op zoek naar mogelijkheden. De mooie ruimtes van de Hofclub geven een goed gevoel en maken vergaderingen een stuk prettiger! Dit is echt een aanrader.