Wie verkoopt de lekkerste eend specialiteiten?

Wij houden van een goede kwaliteit vlees, dat vinden wij gewoon belangrijk, we willen niet zomaar vlees in ons lichaam stoppen, zeker niet als we niet weten waar het vandaan is gekomen. We hebben een prachtige site gevonden met een hoge kwaliteit vlees; moormann.nl. Ze verkopen daar biologisch vlees, ze hebben een rokerij, grof en klein wild, exotisch wild, geportioneerde en gevormde specialiteiten en tam en Frans gevogelte. Ze hebben een gescheiden high-care afdeling waar ze een topsegment hebben aan producten. Het bedrijf is gecertificeerd en werken volgens de Europese regelgeving. Voor de biologische kant zijn ze Skal gecertificeerd. Ze hanteren een hoge standaard qua hygiëne en ze kiezen zorgvuldig grondstoffen uit die geleverd worden door leveranciers uit het binnen- en buitenland. Wij zelf zijn gegaan voor de eend specialiteiten, ze hebben wilde en tamme eend specialiteiten. Wat betreft de eend specialiteiten hebben ze panklare eend specialiteiten, eendenfilet, poten en eendenvet, Barbarie en Peking. Wat betreft de wilde eend specialiteiten verkopen ze wilde eendpoten, panklaar en filet. Ze verkopen ook haas, fazant, houtduif, patrijs, wild konijn, hert, ree, wild zwijn, moeflon, gerookte kipfilet, gerookt wild, warm, koud en aan de lucht gedroogd, ze verkopen goulash, vides, pulled chicken, pork, beef en turkey, grillworst en nog veel meer. Ze hebben een aantrekkelijk en mooi aanbod van verschillende eend specialiteiten dus en nog veel meer zoals u hebt kunnen lezen. Ze hebben ook een foodservice; ze leveren aan verschillende soorten bedrijven uit de foodservice sector zoals maaltijd salades, soepen, pizzas, broodbakkerijen, vleeswarenproducten en catering. Ze hebben een groothandel, doen aan retail en export. Ze zitten in het plaatsje Goor, zijn per email en telefonisch te bereiken. Ze geven informatie op de site over de kwaliteit die ze leveren en hoe ze gecertificeerd zijn. Op de site staan ook vacatures waarop u kunt reageren als u dat zou willen. Ook op de site staat hun historie beschreven en vertellen ze over het team van mensen die in het bedrijf werken, dat vind ik heel leuk, echt een persoonlijke touch vind u niet? Het bestellen gaat heel makkelijk en de levering gaat ook heel makkelijk.

Ook trek in hun eend specialiteiten?

Goed vlees is toch ook gewoon belangrijk? Om te weten waar een dier heeft gewoond en hoe het heeft geleefd. Dat het gezonde dieren waren en dat het dus ook goed vlees is. Het is ook leuk hoeveel verschillende soorten vlees ze hebben, tam en wild. Ik kan u zeggen dat het heerlijk vlees is en bij dit bedrijf zal blijven bestellen voortaan. Ze leveren netjes en het vlees is super vers, heerlijk heerlijk heerlijk!

Interesse in hun vlees en wat er allemaal mogelijk is?

Kijkt u dan eens op hun site, omdat

  • Ze verkopen vlees van een goede kwaliteit
  • Ze laten u weten waar het vlees vandaan komt
  • Ze hebben ook nog eens een rokerij

Het vlees is echt lekker, en we gaan nog meer verschillende soorten vlees uitproberen natuurlijk. Hartstikke lekker, heel erg blij mee, we gaan nooit meer naar de supermarkt om vlees te kopen, dat is een ding dat zeker is!