Wil jij een vaste baan?

We kennen allemaal de procedure van een baan vinden hoe tijdrovend dit soms kan zijn. Wij bij Vastejob vinden het spijtig om u te informeren, maar dit is hoe de wereld werkt. In Nederland zijn we steeds meer afhankelijk van bedrijven die ons moeten aannemen. We worden als het ware als werkslaven gebruikt met meerdere functies in 1. Als je voor schoonmaker aan de bak gaat dan moet je ook nog loodgieter zijn en dat soort dingen tolereren wij niet bij Vastejob. Wij willen dat iedereen eerlijk en respectvol wordt behandeld en niet als een werkpaard.

Wat doen wij om dit te voorkomen?

Wij gaan in gesprek met bedrijven die graag werknemers willen aannemen. Wij stellen vragen op basis van de vacature die ze beschikbaar hebben staan en wat ze echt zoeken in hun toekomstige werknemer. Wij van Vastejob zullen ervoor zorgen dat er een match ontstaat tussen werknemer en bedrijf. Dit vinden wij zeer belangrijk aangezien het bedrijf veel tijd en geld in haar werknemers stopt. We kunnen allemaal een baan vinden, maar een bedrijf wilt niet perse u als werknemer en daarom zoeken wij werknemers die een Vastejob zoeken in hun leven.

Vragen?

Heeft u vragen over onze procedure en bent u het niet mee eens over hoe wij ter werk gaan wees dan zo vrij om u niet in te schrijven. We kunnen u niet garanderen op een baan, maar wij kunnen u wel garanderen op respect en eerlijkheid. Wij zullen na een afwijzing u informeren over waarom u bent afgewezen en zoeken samen naar een baan voor u bij Vastejob. Heeft u nog vragen die betrekking hebben over wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen wees dan zo vrij om ons te bellen of te emailen. Wij zullen u zo snel mogelijk antwoord geven.