Wilt u een aanvraag indienen voor de EFRO subsidie?

Onze regio was tot voor kort een regio waar de verschillen tussen ondernemers en de gevestigde bedrijven niet heel groot waren. Sinds een paar jaar is dit echter aan het veranderen en dat is nadelig voor het hele gebied. Er is een aantal grote spelers op de markt die de rest wegdrukken en dat is eigenlijk voor alle partijen niet fijn. Wij hebben daarom gekeken of wij hier ook iets aan konden doen. Wij liepen daarbij steeds vast op geld. Het hoefde niet heel veel geld te kosten om nuttige investeringen te doen waarmee het verschil kleiner zou worden, maar dat geld was er gewoonweg niet. Wij hebben daarom gekeken of wij ook aanspraak konden maken op een subsidie. Ik ben toen gaan zoeken en ik zag dat wij eens moesten gaan kijken naar een Efro subsidie. Deze Efro kun je gebruiken voor het ontwikkelen van je bedrijf en de Efro is speciaal bedoeld voor bedrijven die anders in de problemen komen. Ik ben daarom gaan kijken wat de mogelijkheden zouden zijn wanneer wij als bedrijf aanspraak wilden maken op de Efro. Ik heb toen gemerkt dat ik moest zorgen dat ik eerst voldoende info zou vinden over de Efro. Het is namelijk zo dat je wel aan allerlei voorwaarden moet voldoen en dat je daarom goed moet weten wat deze voorwaarden zijn. Ik ben gaan zoeken naar waar ik moest zijn wanneer ik mij goed wilde inlezen en op die manier ben ik uiteindelijk op de site vindsubsidies.nl terechtgekomen. Deze site is uitermate interessant voor mensen die meer willen weten over subsidies. Ik kan u daarom zeggen dat ik uiterst geïnteresseerd door de info op deze pagina ben gegaan. Ik heb gezien dat deze mensen er heel goed in geslaagd zijn om een overzichtelijk aanbod te maken en dat zij ook subsidies noemen waar ik nog nooit van gehoord had, maar die uiterst welkom zouden zijn voor ons bedrijf.

Deze site liet zien hoe wij een goede Efro aanvraag konden opstellen

Wij zijn met heel veel plezier door het aanbod van deze site gegaan want deze mensen hebben heel goed getoond wat je moet doen om in aanmerking te komen voor een Efro subsidie. Wij hebben gezien dat je hier heel concreet te werk kunt gaan en dat was wat wij nodig hadden. Wij hebben inmiddels een aanvraag opgesteld en wij wachten nu op een antwoord. Ik moet u eerlijk zeggen dat ik denk dat wij de Efro wel gaan krijgen omdat wij echt aan alle eisen voldoen. Het zou voor onze regio heel fijn zijn om dit te krijgen want iedereen zal daar van profiteren.

Wilt u meer zien?

Mocht u meer willen zien van de mogelijkheden die u op deze nuttige site kunt vinden, dan kunt u:

  • Even naar de pagina vindsubsidies.nl surfen
  • Bekijken wat u hier allemaal aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer bekijken welke subsidie voor uw bedrijf interessant kan zijn

Ik hoop dat ik u een goede tip heb weten te geven door mijn ervaringen te delen.