Bijzonder leuk bedrijfsuitje in Haarlem

Bedrijfsuitje Haarlem

Je kan veel uitjes verzinnen, maar het bedrijfsuitje in Haarlem was toch echt wel de topper. Hier wordt nog elke dag over gesproken op het werk en dat is alleen maar een goed teken. Via de website van Uitjeseneten.nl is het mogelijk om de leukste dagjes uit, of een ander evenement te vinden.

Onze directie had ervoor gekozen om een escape room in te gaan. Het leuke was dat je hier met een team verdeeld werd. Elk team werd aan elkaar vastgebonden en door middel van bepaalde vragen moest je deze ruimte uit zien te komen. Het waren best wel lastige vragen, maar dat maakte het alleen maar spannender.

Spannend bedrijfsuitje in Haarlem

Het was een hele klus om alle vragen correct te beantwoorden en om de juiste sleutels te vinden. Het leuke aan dit spel is dat je zelf kan bepalen welk team je juist gaat helpen met het geven van oplossingen, maar die keuze ligt geheel aan jouw eigen team. Al met al hebben wij genoten van deze opsluiting. Het was soms best wel pittig, maar zodra je weer een opdracht verder was. Aansluitend deze belevenis hebben wij een heerlijk diner gekregen, waar 5 drankjes erbij in zaten.

Bedrijfsuitje Haarlem

Zeer leuke dagjes uit

Wanneer je op zoek bent naar een leuk dagje uit met jouw team, of werknemer, neem dan zeker een kijkje op deze website. Hier staan heel veel leuke programma’s waar je aan deel kan nemen. Er zijn diverse locaties in Nederland, waar je zo een uitje kan boeken. Op de website staat per regio vermeld waar je een leuk uitje kan reserveren. Natuurlijk kan je dit zelf bepalen en eventueel met eten en drinken bestellen. Alle uitjes worden onder deskundige begeleiding uitgevoerd.

Ruime keuze aan activiteiten

De keuze die je hier kan vinden is enorm. Nog nooit heb ik zo genoten van de diversiteit die je hier kan vinden. Elke keer kan je kiezen voor een andere activiteit. Per regio is er wel aan ander uitje te vinden. Deze staan op de website helemaal uitgebreid vermeld. Ook staat er het minimaal aantal personen bij en de tijd hoelang een activiteit ongeveer in beslag gaat nemen.

Heb je ondanks alle informatie die je hier op de site kan vinden nog vragen, stel deze da online. Dat kan telefonisch, maar via de chat zal dit nog makkelijker zijn.