Lint bedrukken

Heeft u een mooi versier lint nodig en wilt u het net even wat specialer maken? Laat uw lint bedrukken bij Lintjeswinkel-XL. Bij Lintjeswinkel-XL heeft u een ruim assortiment aan keuze. Van satijnen lintjes tot ruiten lintjes, van kort tot lang ze hebben het allemaal. U kunt de linten helemaal aanpassen op uw stijl en wensen waardoor ze perfect bij uw passen. De linten kunnen gebruikt worden voor wat u maar wil, als decoratie bij een bloemenstuk of als andere versiering.

Lees hier meer over ervaringen met lint bedrukken

Zelf heb ik een eigen bloemenwinkel met mooie bloemstukken die ik allemaal decoreer met linten. Deze linten bestel ik altijd al bij Lintjeswinkel-XL. Door de vele bloemstukken heb ik natuurlijk ook vele verschillende linten nodig. Niet alleen bedrukte maar soms ook gewone linten. Het is fijn dat ik dat allemaal kan krijgen bij deze winkel. Zij leveren altijd op tijd wat ook erg belangrijk is. Met bloemstukken kun je natuurlijk geen twee weken wachten. De linten van Lintjeswinkel-XL zijn sterke linten en van mooie kwaliteit. De mogelijkheden van het bedrukken van linten zijn erg groot, van paaseitjes tot hartjes. Ik kan voor elk seizoen of feestdag hier terecht.

Wat ook erg prettig is dat Lintjeswinkel-XL werkt met samples, hierdoor is het beslissen makkelijker en voorkom ik verkeerde beslissingen. Want als ik twijfel tussen bepaalde linten, dan vraag ik gewoon een sample op. Dus als u nog opzoek bent naar leuke bedrukte lintjes kijk dan eens bij Lintjeswinkel-XL!