Claassen, Moolenbeek & Partners

Claassen, Moolenbeek & Partners

Claassen, Moolenbeek & Partners, is een bedrijfskundig en financieel advieskantoor. Zij helpen diverse nieuwe ondernemingen met het opstarten van het bedrijf. Want een eigen bedrijf opstarten is voor veel mensen een droom. Echter om dit ook ten uitvoer te brengen is een heel ander verhaal. Want hier komt best wel veel bij kijken. Daarom is het fijn om te weten dat het advieskantoor jou kan begeleiden om deze droom uit te laten komen.

Ik ben ook begonnen als een kleine zzp’er. Dromen en plannen waren er genoeg, alleen om deze allemaal tot uitvoer te brengen dat werd een heel ander verhaal.

Claassen, Moolenbeek & Partners

Startersbegeleiding via Claassen, Moolenbeek & Partners gekregen

Met de hulp van dit advieskantoor is het mij gelukt om een eigen onderneming op te zetten. Het moeilijkste is om een ondernemersplan op papier te zetten. Deze moet namelijk zo goed zijn, dat de banken hier wel een lening voor willen geven. Voordeel is dat ik de hulp van het adviesbureau had ingeschakeld en deze mij enorm hebben geholpen met de nodige dingen op papier te zetten. Hiermee is het dan ook gelukt om mijn eigen bedrijf op te gaan starten.

Ben jij ook van plan om een eigen bedrijf te gaan beginnen, neem dan contact op met dit bedrijf. Zij zullen er alles aan doen om te helpen met het opstarten van jouw eigen bedrijf.