Een nieuwe uitdaging voor de klas

Prowise digibord

Niet alleen voor de klas maar voor alle soorten bijeenkomsten is het Prowise digibord een nieuwe ervaring, voor degene die les geven en de cursisten of leerlingen in de klas. Voor vergaderingen is het bord ook een uitkomst, actief bezig zijn met de mensen in de zaal in plaats van alleen maar dingen voor te dragen. Want met het digibord kun je namelijk ook schrijven, zelfs met twee personen tegelijk, ook op afstand dus hoef je geen bijeenkomst meer te missen. Waar je ook bent, zolang je internet hebt kun je alles bijwonen en meedoen.

Prowise digibord

Interactief bezig zijn

Omdat het Prowise digibord is uitgerust met twee pennen kun je als leraar of voorzitter samen met een ander aan het bord staan. Je hebt het gevoel als leerling of cursist dat je echt meedoet. Niet alleen maar luisteren, maar ook je mening toelichten mocht dit nodig zijn. De geavanceerde techniek van het digibord maakt het mogelijk om ook van buitenaf te volgen, speakers en microfoons die in het bord zijn geïntegreerd zorgen ervoor dat van afstand alles te zien en te horen is. Maar dat is niet alles wat het bord te bieden heeft, met de extra software tover je het bord zo om in een computer en kun je ermee surfen op internet.

Prachtig scherm

Niet alleen de functies van het Prowise digibord zijn geweldig, ook de kijkervaring die je hebt met het 4K ultra hd paneel is geweldig. Vanaf welke hoek je ook kijkt op het scherm, het beeld is vanuit iedere hoek goed te zien. De pixels zijn haarscherp, is er een pixel defect dan wordt het hele bord vervangen. Het geluid is goed met de 2.1 soundbar, twee speakers aan de voorkant en de woofer aan de achterkant zorgen voor een helder geluid.