Ons Bedrijfjesuitje Rotterdam was een groot succes!

Afgelopen weekend hebben ik en mijn collega’s een geweldig bedrijfsuitje Rotterdam gehad dankzij Abel Activiteiten. Het was lekker weer en de ideale dag voor rit met de Fatmax Kickbike. Wat een geweldige naam toch. Na een korte uitleg, was het een heel relax ding. Op je gemakje lekker door de unieke polders van Rhoon en Poortugaal rijden, genieten van het uitzicht en ontzettend veel fun hebben. Terug bij Abel, werd het tijd voor het beste gedeelte van de dag: handboogschieten.

 Handboogschieten: Wat een ervaring was dat.

Dus na het ritje op de Fatmax Kickbike werd het tijd voor onze inner Robin Hood om naar boven te komen. Eerst kregen wij uitleg van een professionele schutter. Hij was heel aardig, behulpzaam en vriendelijk. Ik en mijn collega’s hadden nog nooit eerder ergens op geschoten, maar de instructeur van Abel was zeer geduldig en geweldig in het uitleggen van hoe ik een boog moest gebruiken. De eerste paar keer was het raken van de roos ver van makkelijk, maar naarmate de dag vorderen en de boog steeds natuurlijker aanvoelde, kwam mijn target meer en meer inzicht. En ja, uiteindelijk heb ik het doelwit weten te raken. En zo dicht bij de roos ook. Ja, het bedrijfsuitje Rotterdam is echt een aanrader voor iedereen die een onvergetelijke dag wil beleven met zijn team. Ik zeg doen!!