Samsung Galaxy Tab S7 hoes

samsung galaxy tab s7 hoes

Prachtig is hij, de Samsung Galaxy Tab S7. Het beeldscherm is met name indrukwekkend, en is precies 11 inch. Een degelijk fraai toestel verdient de beste cover. En een Samsung Galaxy Tab S7 hoes is gemakkelijk gevonden. Sterker nog, het aanbod is indrukwekkend groot. Bij dat aanbod vind je ongetwijfeld ook de door jou gewenste Samsung Galaxy Tab S7 hoes. Er is voor iedereen een geschikte Samsung Galaxy Tab S7 hoes beschikbaar.

samsung galaxy tab s7 hoes

In bookcase en in smartcase uitvoering beschikbaar

De Galaxy Tab S7 kwam vorige maand op de markt. De blikvanger van Samsung is 253,7 bij 165,3 bij 6,3 millimeter. Je kunt een Samsung Galaxy Tab S7 hoes kopen in bookcase of in smartcase uitvoering. Samsung levert de hoes in de kleuren zwart, wit, rood, grijs, groen, blauw en paars. Met de kleuren alleen ben je er nog niet wat betreft de keuzes die je hebt. Wat dacht je van een cover bedrukt met bloemen, dieren, figuurtjes, natuur of steden? Het is allemaal mogelijk.

samsung galaxy tab s7 hoes

Speciaal insteekvak voor briefgeld

Je hebt covers met een insteekvak voor briefgeld en met een magneetsluiting. Je hebt covers die beschikken over een sleep-wake up functie. Uiteraard neem je een cover met een sta functie om op de beste manier naar video’s te kijken en kun je ook kiezen voor een strap-on band. En zo moet je nogal wat keuzes maken en weet je dat wat betreft de hoes van je fraaie Samsung maatwerk geleverd kan worden.