Unique lighting: unieke verlichting voor elke architectuur

unique lighting

Unique lighting is niet meer weg te denken uit een tijdloze woning of kantoorpand. Door de unieke vorm en afmeting word een unique lighting direct gezien als een ware eye catcher. Door gebruik te maken van passende verlichting creëert u direct de juiste sfeer in een ruimte. Uw ruimte valt of staat met een prachtige lamp of de juiste lichtinval. Hierdoor is het bepalen van de juiste keuze lamp erg lastig. Op de website van Quasar vindt u een ruim overzicht van verschillende soorten en maten lampen. Ieder uniek in zijn soort. U kunt hier uw hart op halen en inspiratie op doen voor uw gewenste unique lighting. De modellen van Quasar zijn uniek én eigentijds. Zij staan gekenmerkt als ware eye catchers.

unique lighting

Ruim aanbod unique lighting

Bij Quasar vindt u een ruim aanbod in verschillende unieke verlichting. In iedere woning of ruimte word er gebruik gemaakt van verlichting. Zo creëert Quasar voor ieder gewenste ruimte een prachtige creatie in samenwerking met top ontwerpers verspreid over de hele wereld. In de ruime assortiment vindt u verschillende stijlen lampen. Voor iedereen is er wel iets wils. De mogelijkheden bij Quasar zijn eindeloos. Zit uw gewenste Unique lighting er niet tussen? Dit is geen enkel probleem. U kunt samen met de ontwerpers van Quasar uw wensen bespreken. Denkt u aan de afmetingen, diverse kleuren en verschillende materialen. Wist u dat Quasar jaarlijks zijn assortiment vernieuwd? Dit doen zij zodat u ieder jaar weer een nieuwe, ruime keus krijgt uit prachtige creaties. Zij verrassen u met compleet nieuwe modellen.

unique lighting

Unique lighting in combinatie met LED

Quasar maakt gebruik van LED verlichting. Door de jaren heen is LED steeds meer in the picture gekomen en worden de mooiste lampen gemaakt in combinatie met LED. Door LED te gebruiken in lampen creëren de ontwerpers prachtige lampen. De lampen komen nóg beter tot hun recht. Quasar kan daardoor verrassende Unique lighting lampen ontwerpen in combinatie met LED. Dit mooie bedrijf, werkt al sinds 1992 samen met bekende top ontwerpers. Zij zitten gevestigd in Nederland maar verspreiden hun creaties over de hele wereld. Alle ontwerpen van Quasar worden in de eigen werkplaats in Nederland geproduceerd. Bij Quasar bent u op het juiste adres als u op zoek bent naar een ware eye catcher in uw woning of pand. De mogelijkheden bij Quasar zijn eindeloos en de ontwerpers gaan graag met u in gesprek om uw gewenste lamp te ontwerpen. Laat u verrassen door de vele creaties die Quasar u aanbiedt.