code 95 voor bedrijven

Veel bedrijven hebben chauffeurs die moeten beschikken over code 95. In totaal moeten zij jaarlijks 35 uur nascholing krijgen om te voldoen aan de eisen. Als werkgever ben je verantwoordelijk voor je werknemers. Ik zorg daarom te allen tijde goed voor mijn werknemers, omdat ze ook goed zijn voor mij. Code 95 voor bedrijven? Ik adviseer iedereen om de 35 uur nascholing te volgen bij Verkeersschool Wesseldijk. Het is een professioneel bedrijf met een gigantisch aanbod van rijopleidingen. Zo hebben zij meer dan 600 opleidingen die je kunt volgen.

Instructeurs

Mijn werknemers volgen de nascholing bij Wesseldijk. Dat heeft een aantal redenen:

  1. Erg voordelig
  2. Goede instructeurs
  3. Veel opleidingen
  4. Vriendelijkheid
  5. Opleidingen van goede kwaliteiten

Vooral het laatst genoemde is enorm belangrijk. Omdat zij beschikken over de juiste instructeurs, zorgen zij ervoor dat je goed voorbereid het examen in gaat. Zo kom je nooit voor verassingen te staan. Daarnaast vind ik vriendelijkheid en de prijs erg belangrijk. Natuurlijk betaal je voor kwaliteit, maar de prijs moet niet te hoog zijn. Wesseldijk voldoet aan al mijn wensen en dat is ook de reden dat ik keer op keer mijn werknemer naar hun toe stuur.

Contact

Op de website vind je veel informatie over de opleidingen die worden aangeboden. Indien je daar vragen over hebt, kan je te allen tijde contact met ze opnemen. Telefonisch en via de mail. Wesseldijk is te bereiken tussen:

Maandag 08.00 – 18.00 uur
Dinsdag 08.00 – 18.00 uur
Woensdag 08.00 – 18.00 uur
Donderdag 08.00 – 18.00 uur
Vrijdag 08.00 – 17.00 uur
Zaterdag 08.00 – 12.00 uur

Code 95 voor bedrijven? Dan zit je bij Wesseldijk goed.