Met op maat gemaakte brandweer opleidingen kom jij verder

Als brandweer is het noodzakelijk dat je weet hoe je in bepaalde situaties moet reageren en hoe noodsituaties opgelost kunnen worden. Hoewel iedere brandweer dezelfde opleiding moet hebben, kunnen er ook unieke leerbehoeften voorkomen op de werkvloer. De brandweer opleidingen van G4S Training & Safety zijn daarom speciaal op maat gemaakt, waardoor er altijd ingespeeld kan worden op de doelstellingen van het bedrijf. 

Alles kan in overleg veranderd worden 

Met de brandweer opleidingen van G4S Training & Security kunnen bepaalde scenario’s voorgelegd worden waar het bedrijf zich op wilt richten. Zo kun je de opleiding laten aanpassen aan jouw unieke leerbehoeften en trainingsdoeleinden. Daarnaast kan ook de locatie van de opleiding in overleg bepaald worden, zoals bijvoorbeeld op jouw eigen locatie. In goed overleg is alles mogelijk bij de brandweer opleidingen van G4S Training & Security. 

Realistische situaties geven jou inkijk in noodsituaties 

Op iedere locatie van de brandweer opleidingen kun je oefenen met realistische situaties. Op de locatie in Heerenveen kun je onder andere gebruik maken van een flashover-unit en een flashbox, waarmee alle denkbare scenario’s te oefenen zijn. Ook in Zaandam zijn er verschillende mogelijkheden om onder alle omstandigheden te kunnen trainen met jouw medewerkers. Met realistische situaties kun je namelijk meer vaardigheden aanleren en toetsen dan wanneer je alleen theorie hebt om door te nemen en te toetsen. 

Brandweer opleidingen conform internationale kwaliteitsnormen 

Wanneer je aan een van de brandweer opleidingen deelneemt, dan leer je aan de hand van jouw doelstellingen hoe jij en jouw medewerkers moeten handelen onder bepaalde omstandigheden. Tevens kun je ervan verzekerd zijn dat de brandweer opleidingen van G4S Training & Security conform de internationale kwaliteitsnormen en maatstaven zijn ontwikkeld en uitgevoerd. Aan het einde van de training weten jullie alle handelingen en kunnen jullie in iedere situatie bijspringen.