PID meters op maat zijn te configureren

PID meters

Bij het bedrijf G4S Safety solution kun jij verschillende soorten PID meters bestellen. De afkorting staat voor Photo Ionisatie Detector en het apparaat kun jij gebruiken om gassen in een ruimte op te meten. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er opeens een giftig gas vrijkomt en dan kan zo’n apparaat echt het verschil maken. Er zijn namelijk een heleboel gassen die wij als mensen niet kunnen ruiken. Zeker als jij in een werkomgeving werkt waar de kans groter is dat er zoiets gebeurt, is dit product echt een must om te hebben.

Veiligheid

PID meters online te bestellen

PID meters zijn er in verschillende soorten en maten. Mocht jij niet weten welke het beste bij jou situatie past, dan kun jij altijd advies vragen aan het bedrijf. Alle medewerkers beschikken over veel productkennis en staan altijd klaar om jou te helpen. Naast dat het bedrijf een breed assortiment aan artikelen heeft, bieden zij ook verschillende diensten aan. Zo kun jij bij hen bijvoorbeeld ook terecht voor advies over de veiligheid van jou bedrijfspand. Niet elk pand voldoet namelijk aan alle veiligheidsvoorschriften en dat kan heel erg verkeerd aflopen als er iets zou gebeuren.

Veiligheid

Voorkom gevaarlijke situaties met dit product

Met de PID meters voorkom jij dus gevaarlijke situaties, dus bestel hem zo snel mogelijk bij de webshop van G4S Safety solution. Het apparaat kan heel erg veel verschillende soorten gassen opmeten zoals benzeen, alcohol, tolueen, diesel, etc. Het is heel erg nauwkeurig en alles wat hij meet is duidelijk op het scherm te zien. Zelf heb ik er sinds kort ook een en ik moet zeggen dat ik er heel erg blij mee ben. Ik voel mij gelijk een stuk veiliger in mijn eigen werkruimte. Het is erg belangrijk om te investeren in jouw veiligheid dus twijfel niet langer en bestel hem!