Tip van de dag omtrent veilig werken

rijschool wesseldijk

wesseldijkIk zag gisteren een lesauto van de firma Wesseldijk langs mij op de weg staan. Omdat ik een verleden heb in de transport wereld kwam mij deze naam natuurlijk bekend voor. Zo ken ik meerdere mensen in mijn omgeving die hier hun heftruckcertificaat gehaald hebben. Allen zijn zij hier lovend over. Met name over de persoonlijke begeleiding. Volgens hun komt dit doordat de instructeurs allemaal veel ervaring hebben. Het zijn dus geen mensen die net zelf van de rijschool af komen. Volgens hun kregen zij hierdoor meer zelfvertrouwen in de heftruck. In het verkeer is dit natuurlijk erg belangrijk.

Dus toen ik die naam zag, kwamen al die herinneringen weer terug. Vandaar dat ik dit artikel over deze firma schrijf. Dit in de hoop dat jullie hier ook iets aan hebben. De mensen binnen mijn netwerk kunnen dit althans beamen.

rijschool wesseldijk

Waarom het belangrijk is om een heftruckcertificaat te hebben

Vooral als je in de transportwereld werkt is het hebben van een heftruckcertificaat erg belangrijk. Natuurlijk voor de chauffeurs zelf, dit is dan ook wettelijk verplicht. Maar ook voor mensen die op het kantoor zitten, bijvoorbeeld de afdeling planning. Wanneer zij dit hebben, weten zij beter wat er allemaal op de weg afspeelt.

heftruckcertificaatDoordat vele bedrijven het tegenwoordig zwaar hebben, kan het voorkomen dat je zelf voor de opleiding moet betalen. Deze groep mensen verwijs ik dan ook graag door naar de website verkeersschoolwesseldijk.nl. Hier vind je naast veel informatie ook verschillende pakketten. Dit zodat je veilig in het magazijn kunt werken of op de weg kunt rijden, nadat je het rijbewijs gehaald hebt. Zoals bij vele dingen speelt veiligheid een belangrijke rol. Dit geldt niet alleen voor in het verkeer maar ook op de werkvloer.